Лекарство срещу Рак

Г-н Продан Христов е европейски учен биохимик от български произход..
Преди години създава медикамента Antimalignocyt, който преминава съответните клинични изпитания и е показал убедителни и категорични резултати като лекарство против рак.

Опитите на г-н Христов да патентова медикамента срещат добре организиран отпор в Европа и в България. Документацията за регистриране на медикамента (повече от 400 страници) на няколко пъти "изчезва" от съответното българско ведомство отговорно за регистрацията на медикаменти. В медиите се води сериозна кампания за дескредитиране на лекарството и неговия автор.

Продан Христов, биохимик
Позволяваме си да публикуваме информацията публикувана на сайта на г-н Христо Проданов в Интернет:

About the medicine, the influence and way of accepting best contact the discoverer of the medicine Prodan Hristov at
home phone: 004315965664 (at evening best)
Mobile: +43 6763 252 950
fax: +43 1 5960 831
Wien, Austria

Продан Христов първо изисква възможно най-пълна документация за всеки болен, изпратена на факса му, за да може след това да даде насоки за лечение.

Price of the medicine now is EUR117.оо
Препоръчително е след изпращане на парите да изпратите банковата бележка, удостоверяваща превеждането на парите по факс на Продан Христов. Напишете и за кой случай / кой пациент е лекарството и на какъв адрес да бъде изпратено лекарството.


Bank account

Prodan Hristov
Banka Austria
Vienna
bank code 20151
bank account 710313842

заявено от Продан Христов за механизма на действие на лекарствения препарат:::

(не е редактирано, направо от фонограмата)
Активната субстанция (лечебната същност) вече я създавам по синтетичен начин. Не е нужно да използвам билките.
"... активната субстанция има много ниско РН ... много е кисела ... тя не може да се дава на пациента. Орално [чрез устата] когато я взема я разреждам значи с повече вода...
Когато ще се шприцва (инжектира) тя трябва да се смеси с кръвна плазма, която неутрализира киселия вкус, но не блокира действието на активната субстанция."
"След като активната субстанция е налице, ако се слага във вените или през устата, шансовете да стигне до клетката, раковата или здравата клетка е минимално.
За това тази субстанция я свързваме с аминокисилини. Аминокисилините са важни за растежа и на здравите и на раковите клетки."
"Когато една ракова клетка се раздели на две нови клетки - те са лакоми и искат да растат.За да растат са нужни аминокисилини."
"Значи аминокисилината води активната субстанция в раковата клетка и в здравата клетка, но раковата клетка поема 100 пъти повече, отколкото здравата клетка."
Сега,аминокисилината като влезе в клетката, тя е свързана и с активната субстанция ... не може да отиде в матриците ... в рибозомите, където се произвеждат протеините, за да расте една клетка ... От ядрото, по поръчка от цитоплазмата идват поръчки, че им трябват градивни вещества, например аминокисилини ... и от там пращат така наречената трансфер - рибонуклеинова кисилина (РНК). И те като отидат събират аминокисилини за да ги носят във фабриката за производство
и тука сега е трикът - когато отиде трансфера, рибонуклеиновата кисилина да свърже аминокисилината ... то химическата връзка между аминокисилината и активната субстанция се разкъсва. Аминокисилината отива във фабриката, в рибозомите за производство на протеини, а активната субстанция остава в клетката. И тя, активната субстанция има много ниско РН.
"Здравите клетки имат интакт, цялата ензимна система (в клетката), тя веднага поема активната субстанция, прекарва я чрез обмяната на веществата (в клетката), разгражда се и се изхвърля, както нормална храна. А раковата клетка, тя не може да я преработи (активната субстанция) - раковата клетка има увредена ензимна система.
Аминокисилините отиват за преработка, а активната субстанция остава и като няма кой да я преработи започва да се натрупва. По този начин тя промена средата в клетката. Средата в раковата клетка става все по-кисела и по-кисела."

"Всички процеси в клетката протичат при едно константно РН 7. Натрупаната активна субстанция в раковото клетка започва да снижава значението на РН и средата става все по-кисела.
Киселата среда забавя всички процеси протичащи в клетката - идва момент когато всички процеси в раковото клетка спират и раковата клетка умира."

"Така действа лекарството."

НАШИЯТ КОМЕНТАР


Ние нямаме съмнение относно ефективноста на този медикамент, особено за случаи консултирани от г-н Христов.
Пишем това не защото сме специалисти, а просто защото имаме очи и уши - да гледаме и да чуваме, и пред фактите дори д-р Игнатов би трябвало да замълчи - ама не! Той и неговите хора нито мълчат, нито стоят със скръстени ръце.

Ние подържаме контакт с още един лекар - д-р Иван Христов, създал медикамент за лечение на също така "неизлечимата" болест - АСТМА - той има излекувани повече от 8`000 пациенти, но му е изрично забранено да се опитва да лекува астма. Създаденият от него медикамент Hristastmin, е преминал изпитания в лаборатория в Мюнхен, но вече много години, патентоването му е без движение.

На нас със сигурност ни е известно, че една терапия (д-р Каракехайов) за лечение на детска астма е била изпитана клинично редица години и резултатите докладвани на международен симпозиум посветен на астмата.
Нещо повече - след съобщението на лекуващия лекар, че не е третирал медикаментозно нито един от пациентите си, "светилата на медицината" в областта на астмата станаха на крака и аплодираха скромния селски лекар. И до тук!!!


"Лечението" на астмата е многомилиарден бизнес и никой не може да му посяга!!!
"Лечението" на рака е многомилиарден бизнес и никой не може да му посяга!!!

(този списък може да се продължи и с други болести)

За съжаление,

господин Карбовски е прав - в България хората няма да умират от рак,

а от бездушие.

Позвънете в

Министерството на здравеопазването,

ако още има здравеопазване - нещо, в което вече упорито ни карат да се съмняваме!

Звънете и ако продължават така нагло, както го направиха по телевизията, да ви говорят глупости и да ви ОТправляват,

самоорганизирайте се!

ТОВА Е НАШЕ КОНСТИТУЦИОННО ПРАВО!!!

Ако не знаете как -

пишете ни ...

 

За онези от вас, които са забравили, трябва да припомним, че преди години, нашето здравеопазване и медицинска наука дадоха на света средство за борба и победа над ПОЛИОМИЕЛИТА (Детския паралич).

Да си спомним за кокичето!

 

А днес имаме уникален успех и в излекуването завинаги и на още две "неизлечими" болести
астмата и муковисцидозиса
(д-р Иван Христов)

 

Политическо и юридическо решение
на казуса с Продан Христов - има!!!

Преписва се закона за киселото мляко
мот-а-мо
и се създава лаборатория като ЕЛБИ БУЛГАРИКУМ
и точка.

И никаква комерция, а и Продан Христов ще е съгласен!

 

 

НЕКА СЕ ОПИТАМЕ, ДА ОСМИСЛИМ НЕЩАТА В ТАЗИ ОБЛАСТ ОТ ПРИНЦИПНИ ПОЗИЦИИ.
Едно от най-важните коституционни задължения на Държавата е опазване здравето на народа.

Това задължение е по-важно дори от т.н. "свещенна" частна собственост.
Какво е по-важно от здравето на народа и отделния човек?!
Да не забравяме, че задължението на държавата е право на народа.
Това е принципно положение от договора за създаване на държавата.

Държавата, днес, под натиска на Международния Валутен Фонд и Световната банка (международната финансова олигархия, международното правителство, световната конспирация) заедно със съсловната организация - Българския Лекарски Съюз, се опитва да се отърве от това си задължение и да прехвърли тези отговорности върху всеки един от нас поотделно (неолиберализъм!!!). Спасявайте се всеки кой както може - продавайте си къщите, просете пари или краднете, но се оправяйте сами.

Като резултат от това бягство на Държавата от задължение, средната продължителност на живота в България, за две години (1998 - 2000) е паднала с две години (от 72 на 70 год.). Всичко друго е само демагогия!
Уточнения показател за средна продължителност на живота в България и за двата пола заедно е 60 години и това ни поставя на 60-та позиция от 198 страни.

Българският Лекарски Съюз, днес, като съсловна организация и според законите на страната, е единствената организация в рамките на коята може да се упражнява и по закон се упражнява лекарската професия: и истинските, по призвание и дарба лечители, и неуморните общопрактикуващи лекари-труженици, и некадърниците, и изпечените мошенници с медицинско образование, и виртуозни кардио-хирурзи и тарикатите от т.н. козметична или пластична хирургия, и политически послушни психиатри, и всякаква друга паплач са в един кюп, добре защитен он Закона.
Един гигантски кюп, който формално покрива всички изтънчени характеристики и дефиниции за Мафия, описани в научните трудове, посветени на изследване на престъпноста.
Днес Прокуратурата и със свещ да търси, не може да открие безпристрастен експерт-медик за свидетел в съдебен процес. Решенията на съда фактически се подменят с някакви решения на вътрешно-съюзни комиси за лекарска етика. Защо "НЕЗАВИСИМАТА" съдебна власт не протестира срещу това перфидно посегателство върху независимоста, като фундаментално качество на Съда?!
Членове на Българския Лекарски Съюз заседават в Народното събрание и твърдо са окупирали комисията по "здравеопазването".
Членове на Българския Лекарски Съюз са министри и висши чиновници в изпълнителната власт и по-точно в Министерството на Здравеопазването.

Чрез различните комисии, групи и други форми на сдружаване, но в рамките на БЛС формално се осъществяват връзките с международната фармацефтична индустрия, която под различни форми "финансира" работата на отделни лекари или лекарски групи. Рафинираните форми се изразяват в "поемане на разходите" за участия в кога измислени, кога още по-измислени срещи, семинари, симпозиуми и пр., специализации, опреснителни курсове и др. - тук въображението и информацията ни е недостатъчна за да опишем дори малка част от това което се върши.

Като резултат от това бягство на Държавата от задължение, никой не е застрахован, никой не е защитен, при положение, че някой продажен медицински администратор-началник член на БЛС (това трябва да се пресече дори само като хипотеза) срещу заплащане или под натиск не допусне ваксиниране на децата ни с "експериментална" ваксина - ако човек откаже - отива в затвора.

Може ли в една такава гигантска, с монополно положение в държавата, организация, да се чуе гласа на един съвестен, незабравящ Хипократовата клетва лекар???
Може, но само ако е решил, след това да стане шофьор на такси.

Това е типичен случай, Исус Христос да изкрещи: "Вън! Вън търговците от Храма на Отца ми!"

Ние плащаме ежедневно на Държавата и за здравеопазване с всеки четвърти залък от това което ядем или придобиваме ежедневно. Ние сме плащали и плащаме за едно от най-скъпите видове образование на лекарите у нас. Отделно плащаме ежемесечни здравни вноски и плащаме при посещение на лекар и много друго. В замяна получаваме лечение, в зависимост от това на кого сме попаднали и, не дай Боже, да се превърнем в потърпевши пациенти - тогава срещу нас, срещу всеки един поотделно се изправя една добре заорганизирана организация, монолитна и сплотена, от която няма спасение дори и в съда, дори и в закона.